luni, 27 iunie 2011

Vampires Suck


Din: 2010

Cu: actori tineri si necunoscuti + chinezoiul din Hangover

Gen: Comenie, parodie

Dintre toate comediile cel mai mult imi plac parodiile :">. Situatiile exagerate, glumele explicite si discreditarea unui film care a inregistrat un real succes la boxoffice mi se par mai protrivite pentru denumirea de comedie decat 2 indragostiti constipati sub clar de luna. Deci pot sa spun ca filmul mi-a placut.

Actiunea se bazeaza pe parodierea primelor 2 filme din fraciza Twilight. Astfel, adolescenta emo Becca se vede in situatia de a se muta la tatal ei pentru ca maica-sa il urmareste prin tara pe Tiger Woods. Aici il cunoaste pe Edward Sullen, un adolescent vampir virgin si incep o poveste de dragoste cel putin ciudata. In urma unui incident Edward se vede nevoit sa plece iar Becca ramane parasita intr-o padure plina de vampiri. Inevitabilul se produce si The Black Eyed Pees... ooops vroiam sa zic cei trei vampiri fiorosi o ataca insa Jacob White and his Merry Men o salveaza :X. Crezand ca e moarta, Edward o paraseste pe Lady Gaga si hotaraste sa isi expuna fundul ridat in fata intregii scoli pentru a fi linsat de Zvolturi dar Becca il salveaza la timp... blablabla Happy End :)).

Nu te poti astepta la cine stie ce capodopera sau la o filosofie cinematografica nemaipomenita... e o parodie for God's sake :)). Lasa-ti neuronul liber si relaxeaza-te. Enjoy!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu