sâmbătă, 24 octombrie 2009

Keith


Cu: Elisabeth Harnois, Jesse Mc Cartney
Gen: Drama romantica
Din: 2008
Regizor: Todd Kessler

Hmm, un alt film cu adolescenti si viata americana din liceu. Ba nu, un alt film despre o dragoste imperfecta dintre o fata populara si un nimeni. De fapt, un alt film de dragoste care se termina prost. Desi la capitolul originalitate ii dau nota 5, ii dau un bonus regizorului si, astfel, rezulta un film frumusel si destul de emotionant. In fine, depinde de starea in care te afli cand vezi filmul daca il consideri o idiotenie sau un film bun. Personal, am o salbiciune pentru astfel de subiecte... sadly...
Povestea este despre o tipa populara dintr-a XII-a, Natalie (Elisabeth Harnois), care are ghinionul de fi partenera de laborator cu Keith(Jesse Mc Cartney). Desi la inceput nu il suporta si nu ii intelege reactiile, ulterior incepe sa se intalnesca cu el pe ascuns, riscandu-si relatia fericita pe care o avea cu hispanic. In momentul in care realizeaza ca ce simte pentru partenerul de laborator este mai mult decat amicitie descopera si ca toata povestea traita era o minciuna. Finalul este unul trist pentru ca Keith moare de cancer :-|.
Se pare ca subiectul e un "ever green" hollywoodian si, daca v-a placut, va recomand si "A walt to remember" sau "Sweet november".
Si, ah, da, coloana sonora e foarte foarte buna :X.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu