vineri, 28 mai 2010

The Loosers



Din: 2010
Cu: Zoe Saldana, Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Jason Patric
Regizor: Sylvain White
Gen: Actiunea, COMEDIE

The Loosers se vrea a fi un film de actiune serios care trateaza probleme grave ale omenirii rezolvate de o mana de oameni profesionisti si antrenati din greu. OARE?! Mie mi se pare mai mult o comedie si chiar una reusita din cauza situatiilor si a cliseelor... cum ar spune Caragiale - un comic de situatie.

In primele 15 min am avut impresia ca ma uit la o "n-spea" continuare a seriei Rambo. O trupa de comando americana are misiunea de a localiza un "mare infractor" din Bolivia a carui resedinta urma sa fie bombardata. In ultimul moment apar in peisaj vreo 20 de copii si cei 5 musculosi lichideaza vreo 50 de bolivieni si ii salveaza pe copii. Atunci cand urmau sa fie evacuati cu elicopterul soldatii nu mai au loc asa ca urca doar copii. Elicopterul este bombardat, tinta atacului fiind cei 5. Cred ca am mai vazut faza asta in vreo 5-6 film 8-|.

In fine, tipii se hotarasc sa-si insceneze moartea si sa isi vada linistiti de viata in Bolivia pana cand o tipa intra in viata lor si le promite ca ii va ajuta sa se razbune :-@

Titlul e foarte inspirat datorita faptului ca cei 5 muschetari isi iau tepe de la cam toate persoanajele, mai looseri de atat nu puteau fi.

In concluzie, e un film pentru baieti ca e cu jucarii multe, explozii si fundul lui Zoe Saldana si pentru fete pentru ca e cu iz de telenovela si cu fundul lui Jeffrey Dean Morgan (Denny Duquette din Grey's Anatomy)

Un comentariu:

  1. am vazut si eu filmul, a fost mai mult comedie decat ceva serios, dar e simpatic ;))

    RăspundețiȘtergere