sâmbătă, 1 mai 2010

My Sassy Girl



Din: 2008
Cu: Jesse Bradford, Elisha Cuthbert
Regizor: Yann Samuell
Gen: Comedie, romance, drama

My Sassy Girl e un film un pic atipic deoarece reuseste sa imbine 3 stiluri oarecum diferite: drama, comedia si dragoste. Din fericire le imbina cu succes si filmul e unul reusit.

Totul incepe cu o scena la metrou. Un tip genul "tocilar antisocial" intalneste o fata blonda frumusica insa lesinata de beata. Fiind cu spirit civic Charlie o cara in spate pana acasa. De aici incepe o poveste de dragoste ciudata, mai mult platonica, in care destinul joaca un rol principal. Jordan se dovedeste a fi o fire foarte ciudata si egoista. Isi ineaca viata in alcool fiind mai mereu beata si il determina pe Charlie sa ii suporte toate toanele si extravangantele pana aproape ii distruge viata. Cu toate acestea bietul Charlie inghite tot fara nici cel mai mic comentariu. Pentru ca tortura sa fie completa Jordan ii spune sa se desparta timp de un an pentru a vedea daca reuseste sa scape de toane. Intre timp cei doi si-au lasat ascunse sub un copac niste scrisori de dragoste.

Bineinteles ca Charlie o asteapta ca un nebun un an intreg si ea nu apare la intalnire. Atunci se hotaraste sa citeasca scrisoarea fara ea si afla toate motivele pentru purtarea sa. La finalul filmului cei doi se regasesc si se reindragostesc doar din pura intamplare.

Tip: Atentie la detaliile din cele 5 minute de la inceputul si sfarsitul filmului pentru a-l intelege cum trebuie.

2 comentarii:

  1. yup... bun filmul
    tip: uita-te si la varianta originala, Korea 2001, se potriveste mult mai bine povestea, cu gesturile si atitudinile ei in lumea lor... remake-ul e totusi reusit

    RăspundețiȘtergere
  2. si ale naibii de addictive piesele din coloana sonora... a ambelor

    RăspundețiȘtergere