duminică, 27 iunie 2010

Gamer


Din: 2009
Cu: Gerald Buttler
Regizor: Brian Taylor
Gen: Actiune, S.F.

UN FILM PENTRU BARBATI si numai pentru ei. Probabil de asta nici nu mi-a placut. Si unde mai pui ca am dat iar de Buttler... i-am vazut fata prea des in ultima vreme.

Actiunea se petrece undeva in viitor unde notiunea de divertisment si violenta capata un nou sens. Totul se petrece in viata virtuala unde oamenii au un avatar (care nu are 3 metri si nu e albastru) pe care il controleaza dupa bunul plac. Prostitutia, consumul de droguri si vanatoarea de oameni s-a mutat pe net. Elemetul "surpriza" e faptul ca avatarele sunt oameni adevarati conectati la retea prin niste mutatii ale creierului - mori pe net, mori si in viata reala. Kable (Gerald Butller) este "prins" intr-un joc sangeros in care detinutii condamnati la moarte sunt aruncati intr-o zona de razboi si cine supravietuieste celor 30 de reprize este eliberat. Evident ca nimeni pana la Kable cu nu a reusit sa ajunga la 30...

Whatever, e un "rahat comercial" (dupa cum l-au numit si criticii) plin de sange, prostiturie, violenta si ratati sociali conectati la net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu