miercuri, 29 decembrie 2010

The Vampire Diaries

Din: 2009
Cu: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder
Gen: drama, dragoste, thriller

Un serial bazat pe cartile publicate in 1991 de Lisa J. Smith al caror subiect principal este triunghiul amoros dintre 2 vampiri (frati) si o adolescenta muritoare.

Totul incepe cand Stefan (un vampir de 145 de ani) se intoarce in orasul natal si o intalneste pe Elena (Nina Dobrev), o liceeana care seamana perfect cu iubita lui de acu 145 de ani. Povestea de dragoste se complica atunci cand in peisaj apare fratele lui Stefan - Damon cu care si-a impartit iubita si acu 145 de ani si se pare ca povestea se repeta. Avand un caracter total opus de al fratelui sau, Damon omoara, inseala si minte cu sadism incarcand cu orice pret sa ii faca rau fratelui sau. Insa totul evolueaza spre o alta directie cand Elena este in pericol si cei doi frati incearca sa o protejeze.

Serialul se vrea a fi o replica data filmelor cu vampiri sclipiciosi adaugand putin dramatism si teroare acestei lumi mitice. Poate fi considerat si o combinatie intre Twilight, True Blood si Interviu cu un vampir. Efectele speciale sunt reusite si, din fericire, coltii vampirilor nu arata penibil ca o furculita de plastic precum in True Blood. Si soundtrackul este bine ales, ramanand in zona genului rock.

Damon Salvatore (Ian Somerhalder)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu