marți, 8 februarie 2011

Life as we know it


Din: 2010
Cu: Katherine Heigl, Josh Duhamel
Regizor: Greg Berlanti
Gen: romance, comedie

Cum spuneam si in postul anterior, nu mai exista genuri de filme independente ci doar in combinatii. Prin urmare, regizorul si scenaristii filmului Life as we know it incearca sa combine cu succes drama, comicul de situatie si povestea de dragoste. Eu as spune ca le-a reusit. Cel putin nu ma zgarie pe retina.

In alta ordine de idei, pelicula prezinta povestea lui Messer (Josh Duhamel) un tanar frumos, bine platit si plin de sine si a lui Holly(Katherine Heigl) o tanara retrasa si cu ghinion in dragoste. Dupa o intalnire esuata, Messer si Holly ajung sa se urasca in ciuda faptului ca prietena lui Holly si prietenul lui Messer erau casatoriti si se erau obligati sa se intalneasca la multe evenimente sociale. In urma unui accident tragic prietenii lor isi pierd viata si le lasa custodia fiicei lor Sophie, in varsta de un an. Aflati in postura de a fi parinti desi nu se suportau, Holly si Messer sunt nevoiti sa depaseasca mai multe obstacole pana ajung, evident, sa se iubeasca.

Un film caruia ii lipseste originalitate avand in vedere ca Katherine Heigl joaca din nou rolul unei femei care mai intai se trezeste cu un copil si abia apoi se gandeste ca ar fi cazul sa se indragosteasca de tatal copilului. Ma refer, evident, la asemanarea cu Knocked Up.

Pe total e o comedioara reusita iar regizorul reuseste sa surprinda destul de bine situatia ridicola in care sunt pusi cei doi fara sa dea in penibil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu